Erasmus Plus Logo 877×450

Thirrja për aplikime në programin Erasmus+ për vitin 2019

Zyra Erasmus+ në Kosovë ju njofton se thirrja e përgjithshme  për aplikime në programin Erasmus+ pë vitin 2019 është publikuar më datë 24 tetor 2018.

Udhëzuesin për aplikim në programin Erasmus+ për vitin 2019 mund ta gjeni në ueb faqen zyrtare të programit.

Këto dokumente mund t’i gjeni në:

Ju lutem shpërndajeni thirrjen per aplikime tek personeli i institucioneve tuaja!

 

Për informatat tjera më të detajuara rreth programit mos hezitoni të na kontaktoni,  si dhe për më shumë informata ju lutem vizitoni uebfaqen zyrtare të Agjencisë (EACEA)  https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/node_en, në të cilën gjatë tërë kohës do të bëhen ndryshime dhe sqarime për aplikimet në çdo komponent të programit.

 

 

Shumë suksese në aplikime!