Thirrje për aplikim në “Garën për Zhvillim të Biznesplanit më të mirë për të rinj”

 ARDA/ AZHR Veri ka publikuat Thirrjen per Aplikime per pjesemarrje ne “Garen per Zhvillimin e Biznes Planit me te mire per te Rinj” ku do te trajnohen 200 te rinj ne tere Kosoven (nga 40 ne te pese rajonet ekonomike te Kosoves) per nderrmaresi dhe ne fund do te shperblehen dy Biznes Planet me te mira ne rajon me nga 1000 €.

 Per me teper informacione mund ta vizitoni faqen tone http://rda-north.eu/Operations/News.