Lajme dhe ngjarje
IT Essentials And Soft Skills- Ceremonia E Ndarjes Së çmimeve Të Certifikimit

IT Essentials and Soft Skills- Ceremonia e ndarjes së çmimeve të certifikimit

Në “Universitetin Isa Boletini" në Mitrovicë, u organizua ceremonia e ndarjes së certifikimit për 31…

read more
Qendra Për Inovacion Dhe Ndërmarrësi Në UIBM U Shndërrua Në Storie Suksesi Në Gjithë Kosovën

Qendra për Inovacion dhe Ndërmarrësi në UIBM u shndërrua në storie suksesi në gjithë Kosovën

Qendra për Inovacion dhe Ndërmarrësi në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), është shndërruar në…

read more
U Mbajt Sesioni Informues Për Trajnimet IT Essentials Dhe Soft Skills

U mbajt sesioni informues për trajnimet IT Essentials dhe Soft Skills

Në kuadër të përgatitjeve për fillimin e trajnimeve IT Essentials dhe Soft Skills, Prishtina REA…

read more
U Mbajt Konferenca “Bashkëpunimi Universitet – Industri”

U mbajt konferenca “Bashkëpunimi Universitet – Industri”

Në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), u mbajt të martën konferenca shkencore “Bashkëpunimi Universitet…

read more