Tryezë e rrumbullakët për arsimin e lartë konform kërkesave të tregut

Fakulteti Ekonomik në Universitetin “Isa Boletini”, organizon tryezë të rrumbullakët me temë: “Institucionet e arsimit të lartë konform kërkesave të tregut rajonal dhe atij ndërkombëtar të punës”.

Kliko këtu: Agjenda e tryezes