QZHK

U mbajt webinari: “Përgatitja për aplikim për studime postdiplomike dhe punësim”

Rreth 90 studentë kanë marrë pjesë në webinarin “Përgatitja për aplikim për studime postdiplomike dhe punësim”, të organizuar nga Qendra për Zhvillim të Karrierës (QZHK) në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” dhe të mbështetur nga organizata GIZ. Interesimi kaq  i madh i studentëve për të marrë pjesë në këtë trajnim online është vlerësuar shumë edhe nga këshilltari i  GIZ-it, Nexhmedin Basha, që e kanë mbështetur këtë aktivitet.

Drejtori për Informim dhe Komunikim për Publikun, Ahmet Jashari, ka falënderuar GIZ-in për mbështetje sa i përket organizimit të këtij trajnimi. “Kemi krijuar një traditë të mirë bashkëpunimi me GIZ-in dhe presim që së bashku të organizojmë edhe aktivitete të tjera të kësaj natyre për studentët e UMIB-it”.

Ndërsa, zyrtari i QZHK-së, Alban Fazliu, tha se i gjithë organizimi është bërë në bashkëpunim edhe me Parlamentin Studentor. “Jemi shumë të kënaqur me interesimin e studentëve dhe kjo na inkurajon për organizimin e aktiviteteve të tjera nga QZHK-ja”.