Konference Virtuale

Ndiqeni live konferencën “E-mësimi në funksion të cilësisë dhe kërkimit në Universitet”

Në Facebook-un zyrtar të Qendrës për Inovacion dhe Ndërmarrësi (https://www.facebook.com/IECMitrovica/), mund ta përcjellni drejtpërdrejtë konferencën online  “E-mësimi në funksion të cilësisë dhe kërkimit në Universitet”, organizuar nga Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”.

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X