Konkurs për zgjedhjen e stafit akademik të rregullt dhe të angazhuar 2018/19

Konkurs për zgjedhjen e stafit akademik të rregullt dhe të angazhuar 2018/19 në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”.

Konkursi per personel të rregullt. Kliko këtu

Konkursi për personel me honorar: Kliko këtu

Shkarko CV: Kliko këtu