Vendimi për lirim nga pagesa e semestrit

Këtu mund ta gjeni vendimin për lirim nga pagesa e semestrit pas shqyrimit të ankesave në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike  dhe Kompjuterike.

Kliko këtu: vendimi-per-lirim-ne-fimk