UMIB 2015

Inaugurimi i Qendrës së Inovacionit dhe Ndërrmarësisë, 04.03.2019

UMIB 2018

Akademi perkujtimore kushtuar Prof. Latif Berisha, 25.03.2019

Ceremonia e ndarjes së mirënjohjeve

error

Follow us :)