Misioni

Më shumë

Vizioni

Më shumë

Bordi

Më shumë

Anëtarësimi

Më shumë
LAJME
UIBM Dhe Këshilli Amerikan Në Kosovë Organizojnë Sesion Informues Rreth Foreign Student Program (Programi Master)

UIBM dhe Këshilli Amerikan në Kosovë organizojnë sesion informues rreth Foreign Student Program (Programi Master)

Meqenëse Foreign Student Program (Programi Master) tashmë është është i hapur për aplikime për vitin…

Më shumë
UNDP Në Kosovë, Në Bashkëpunim Me GIZ GmbH Lanson Thirrjen Për Punëkërkuesit E Rinj-Programi Për Zhvillimin E Aftësive Digjitale

UNDP në Kosovë, në bashkëpunim me GIZ GmbH lanson thirrjen për punëkërkuesit e rinj-Programi për Zhvillimin e Aftësive Digjitale

Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara (UNDP) në Kosovë, në bashkëpunim me Deutsche Gesellschaft…

Më shumë

APLIKO

Bëhu pjesë e asociacionit ALUMNI

APLIKO