Përbërja e Parlamentit Studentor

 1. Ariona Rushiti (Kryetare)
 2. Festim Murati (Senator Student)
 3. Ardian Berisha (Nënkryetar)
 4. Plotmira Haziraj (Sekretare)
 5. Fortesa Jeliqi (Sekretar organizativ)
 6. Fatime Hasani
 7. Arber Zeqiri
 8. Mentor Peci
 9. Donjeta Jashari
 10. Donika Pllana
 11. Omer Maksuti
 12. Ylltare Ferati

Për aktivitetet e Parlamentit Studentor mund të njoftoheni edhe në faqen e facebookut:

https://www.facebook.com/Parlamentiumib

Aktivitet Nga ALUMNI– Shkëmbim I Përvojave Të Mësimdhënies Në Mes Të Studentëve Të Fakultetit Të Edukimit

Aktivitet nga ALUMNI– shkëmbim i përvojave të mësimdhënies në mes të studentëve të Fakultetit të Edukimit

Aktivitet nga ALUMNI– shkëmbim i përvojave të mësimdhënies në mes të studentëve të Fakultetit të…

read more
Vizitë Studimore E Studenteve Të Fakultetit Juridik Të Universitetit “Isa Boletini”, Në Mitrovicë, Në Gjykatën Themelore Dega Në Vushtrri

Vizitë studimore e studenteve të Fakultetit Juridik të Universitetit “Isa Boletini”, në Mitrovicë, në Gjykatën Themelore Dega në Vushtrri

Studentet e vitit të katërt të Fakultetit Juridik të Universitetit "Isa Boletini", në Mitrovicë, së…

read more
Studentët E Fakultetit Juridik Së Bashku Me Dekanin Islam Qerimi Si Dhe Profesoren Mimoza Aliu, Pritën Përfaqësues Të Agjencisë Për Informim Dhe Privatësi – AIP

Studentët e Fakultetit Juridik së bashku me dekanin Islam Qerimi si dhe profesoren Mimoza Aliu, pritën përfaqësues të Agjencisë për Informim dhe Privatësi – AIP

Në kuadër të angazhimeve të karakterit sensibilizues në promovimin e së drejtës për Qasje në Dokumente…

read more
Stafi Akademik Dhe Studentët E  Juridikut Morën Pjesë Në Lansimin  E “Manualit Praktik Pёr Sistemin E Drejtёsisё Dhe Qasjen Nё Drejtёsi’’

Stafi akademik dhe studentët e  Juridikut morën pjesë në lansimin  e “Manualit Praktik pёr Sistemin e Drejtёsisё dhe Qasjen nё Drejtёsi’’

Stafi akademik dhe studentët e Fakultetit Juridik të UIBM-së, morën pjesë në eventin e parë…

read more
Studentët E FTU-së Vizituan Kompanitë Prodhuese Në Rahovec Dhe Suharekë

Studentët e FTU-së vizituan kompanitë prodhuese në Rahovec dhe Suharekë

Në kuadër të mësimit praktik, studentët e nivelit Master dhe Bachelor të Fakultetit të Teknologjisë…

read more
Studentët E Fakultetit Ekonomik Vizituan Institucionin Mikrofinanciar “KosInvest”

Studentët e Fakultetit Ekonomik vizituan Institucionin Mikrofinanciar “KosInvest”

Nje grup i studentëve të vitit të tretë te Fakultetit  Ekonomik, nën udhëheqjen e Prof.…

read more