Edita Rama

Edita Rama, ka përfunduar studimet bachelor në Fakultetin e Edukimit, në drejtimin Edukim Fillor, në Universitetin e Mitrovicës me afat...read more

368040677 708649997988541 6535283306802320236 N

Elona Idrizi

 Studimet i ka përfunduar në nivelin Bachelor dhe Mastër në Universitetin e Mitrovices “Isa Boletini” në Fakultetin e Gjeoshkencave,Programi Materiale...read more

317449620 684241273048671 2275496914477829835 N

Allmir Krasniqi

Allmir Krasniqi në vitin 2020 ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, Fakulteti Ekonomik –...read more

313919658 523492846315309 2726185371942477056 N

Bleona Smakiqi

Bleona Smakiqi, i filloi studimet në Fakultetin Juridik të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), më 2014. Gjatë studimeve, në...read more

309811337 1086950875340107 100655711351590006 N

Gentiana Berisha

Gentiana Berisha - ka përfunduar studimet e nivelit bachelor në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” - Fakulteti i Edukimit, Programi...read more

307366877 417206960548264 8835407577895664597 N

Diellza Preteni

Diellza Preteni ka qenë studente e Fakultetit të Edukimit në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, gjatë periudhës 2018 –2022. Diellza...read more

306130751 616841679906083 4587199258755127718 N

Albiona Kolshi

Albiona Kolshi - Studimet i ka përfunduar në nivelin Bachelor në Universitetin e Mitrovices “Isa Boletini” në Fakultetin e Edukimit,Programi...read more

Albiona

Law student, Florijana Beka, wins the oratory award “Best speaker”

Student Florijana Beka from the Faculty of Law of "Isa Boletini" University in Mitrovica is the winner of the oratory...read more

292434926 795783434917146 5190346040635492431 N

Studentja e Juridikut, Florijana Beka, fiton çmimin e oratorisë “Best speaker”

Studentja Florijana Beka nga Fakulteti Juridik i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë është fituese e çmimit të oratorisë “Best Speaker”...read more

292434926 795783434917146 5190346040635492431 N

Besart Mustafa

Besart Mustafa - ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” - Fakulteti Juridik në periudhën...read more

Besart Mustafa

Nderim Osmani

Nderim Osmani- ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Universitetin e  Mitrovicës “Isa Boletini” Fakulteti Ekonomik – Drejtimi: Menaxhment dhe...read more

Nderimi

Fitore Ismaili

FITORE ISMAILI – e diplomuar nё Fakultetin e Edukimit, Programi Fillor nё Universitetin “Isa Boletini” Mitrovicё, gjatё studimeve ishte bursiste...read more

Fitore Ismaili

Arena Hyseni

Arena Hyseni - e diplomuar ne nivelin Bachelor ne Universitetin e Mitrovices ‘’Isa Boletini’’ perkatesisht ne Fakultetin e Edukimit, Programi...read more

Arena Hyseni

Tre studentë të UIBM vazhdojnë studimet në Poloni

Tre studentë të Fakultetit Ekonomik (FE) në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM): Ariona Rushiti, Arlinda Sherifi dhe Rrezon Haziri,...read more

Studentet Ne Poloni. Scaled (1)

Three UIBM students continue their studies in Poland

Three students of the Faculty of Economics (FE) at Isa Boletini University in Mitrovica (UIBM): Ariona Rushiti, Arlinda Sherifi and...read more

Studentet Ne Poloni. Scaled (1)

Student Diellza Preteni represented UIBM at the “Global Conference on the Human Rights to Quality Education”

Diellza Preteni, a student of the Faculty of Education at the University “Isa Boletini” in Mitrovica (UIBM) participated in the...read more

Studentja Diellza Preteni përfaqësoi UIBM në “Global Conference on the Human Right to Quality Education”

Diellza Preteni, studente e Fakultetit të Edukimit në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) ka marrë pjesë në konferencën “Global...read more

Diella Preteni.

Kaltrinë Uka

Kaltrinë Uka ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Fakultetin e Edukimit të Universitetit Publik të Mitrovicës “Isa Boletini”, përgjatë...read more

Kaltrina

Bleona Musliu, fiton vendin e dytë në një garë për studentët e juridikut në nivel vendi

Bleona Musliu, studente e vitit të katërt në Fakultetin Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB),  ka fituar vendin...read more

Bleona Musliu

Gentiana Krasniqi

Gentiana Krasniqi ishte studente në Fakultetin Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Gjatë studimeve ajo ishte një studente e dalluar...read more

Gentiana

Qëndresa Tahiri

Qëndresa Tahiri - Mësimdhënëse e ciklit të ulët dhe Studente në nivelin Master drejtimi Pedagogji Qëndresa ishte pjesë e gjeneratës...read more

Qendresa

Blend Broqi

Blend Broqi - studimet Bachelor i përfundoi në Universitetin e Mitrovicës “ Isa Boletini” përkatësisht në drejtimin Inxhinieri dhe Teknologji...read more

Blendi

Fillojeta Sadiku

Fillojeta Sadiku ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Fakultetin Ekonomik, Programi Banka, Financa dhe Kontabilitet në Universitetin Publik të...read more

Fillojeta

Former UMIB student lobbies for visa liberalization for Kosovo

The former student of the Faculty of Law at the University of Mitrovica "Isa Boletini" (UMIB), Albulena Uka, who later...read more

Albulena Uka,

Ish-studentja e UMIB-it lobon për liberalizmin e vizave për Kosovën

Ish-studentja e Fakultetit Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”(UMIB), Albulena Uka, e cila më pas ka kryer studimet në...read more

Albulena Uka,

Shpresa Musa

Përfundoi studimet bachelor në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore në Universitetin e Mitroivicës “Isa Boletini” (UMIB). Gjatë kohës se studimeve, veçohej...read more

Shpresa

Severgjane Meniqi

Severgjane Meniqi - e diplomuar në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini" në Fakultetin e Edukimit; Programi Parashkollor. Tani e punësuar...read more

Severgjane

Nazan Smakiqi

Nazan Smakiqi - e diplomuar në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini" përkatësisht Fakulteti i Edukimit; Programi Parashkollor. Tani e punësuar...read more

Nazan

Gonxhe Kajtazi

Studimet Bachelor i ka filluar në vitin 2015 në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini", Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore. Gjatë  studimeve...read more

Gonxhe

Ridvan Kastrati

Ridvan Kastrati – ishte student në Univeristetin e Mitrovicës " Isa Boletini" përkatësisht në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike;...read more

Ridvan

Orion Nimani

Orion Nimani- ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Universitetin e  Mitrovicës "Isa Boletini" Fakulteti Ekonomik - Drejtimi: Menaxhment dhe...read more

Orion

Fidan Ferati

Fidan Ferati - i diplomuar në Fakultetin e Xehetarisë dhe Metalurgjisë përkatësisht departamenti i Gjeologjisë. Pas diplomimit ai vazhdoi postdiplomatike...read more

Fidan

Enisa Bashota

Enisa Bashota – ishte studente  në  Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” përkatësisht në  Fakultetin Ekonomik - drejtimi Menaxhment dhe Informatikë....read more

Enisa

Enes Muzaqi

Enes Muzaqi - ishte student i Fakultetit të Gjeoshkencave përkatësisht Drejtimi - Miniera dhe Metalurgji; Departamenti i Gjeologjisë. Ai është...read more

Enes

Diellëza Zhubi

Diellëza Zhubi Përfundoi studimet Bachelor në Universitetin e Mitrovicës " Isa Boletini " përkatësisht në Fakultetin Ekonomik në drejtimin Menaxhment...read more

Diellza

Ardian Tahiri

Ardian Tahiri- ishte student i Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" përkatësisht në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike; Programi Inxhinieri...read more

Ardian

Dinore Rama

Dinore Rama - e diplomuar në nivelin Bachelor në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini" përkatësisht në Fakultetin e Edukimit; Programi...read more

Dinore

Flakrina Bekteshi

Flakrina Bekteshi – ishte studente e Fakultetit Ekonomik në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini", Drejtimi Banka Financa dhe Kontabilitet. Si...read more

Flakrina

 Albulena Osmani

 Albulena Osmani, ka lindur më 04.07.1997 në Mitrovicë. Pas përfundimit të Gjimnazit në drejtimin Shkenca Natyrore, kishte regjistruar Fakultetin Ekonomik...read more

Albulena

Adelina Boshnjaku – Asistente e kontabilistit

Adelina ishte studente në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini", Drejtimi Inxhinieri Ekonomike. Adelina...read more

Adelina

Ermir Dajaku

Ermir Dajaku vijon studimet Bachelor në Fakultetin Ekonomik, përkatësisht në vitin e III Drejtimi Menaxhment dhe Informatikë. Gatishmëria, përgjegjshmëria dhe...read more

Ermir

Blerta Hajra

Blerta Hajra ka mbaruar studimet e Nivelit Bachelor në Fakultetin Ekonomik të Universitetit Publik të Mitrovicës “Isa Boletini”, Drejtimi Banka...read more

Blerta

Valmire Mehmeti

Valmire Mehmeti - studente në Universitetin e Mitrovicës, përkatësisht Fakultetin e Edukimit; Programi Fillor. Ajo gjithmonë kishte dëshirë të merrej...read more

Valmire

Shkëlqim Hyseni

Shkëlqim Hyseni - ishte student i Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore. Gjatë studimeve mori pjesë...read more

Shkelqim

Fidan Bilalli

Fidan Bilalli - studimet e nivelit bachelor i përfundoi me sukses në Universitetin e Mitrovicës, Fakulteti i Gjeoshkencave, përkatësisht në...read more

Fidan

Shpëtim Hetemi

Shpëtim Hetemi - përfundoi studimet Bachelor në Fakultetin e Edukimit; Programi Fillor në Universitetin e Mitrovicës. Shpëtimi si student i...read more

Shpetim

Bujar Bilalli

Bujar Bilalli - studimet  e nivelit bachelor i përfundoi me sukses në Universitetin e Mitrovicës, Fakulteti i Gjeoshkencave përkatësisht në...read more

Bujar

Albina Hasani-Duraku

Albina Hasani-Duraku- studente në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, Fakulteti i Edukimit - Programi Fillor. Albina si studente e përkushtuar...read more

Albina

Miranda Baruti

Miranda Baruti studimet Bachelor i mbaroi në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” dhe i përket gjeneratës së parë të studentëve...read more

Miranda

Ylberinë Baliu

– Studimet Bachelor i ka përfunduar në vitin 2016 dhe në të njëjtin vit ka filluar edhe studimet master në...read more

Ylberina

Petrit Sylemani

Petrit Sylejmani – student i nivelit Bachelor në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, Fakulteti Ekonomik, Departamenti: Menaxhment dhe Informatikë, viti...read more

Petrit

Mirjeta Mehmeti

Mirjeta Mehmeti - Programere në dizajnimin dhe zhvillimin e softuerëve aplikativë. Mirjeta ishte studente në Fakultetin e Inxhinerisë Mekanike dhe...read more

Mirjeta

Orgesta Hajrizi

Orgesta Hajrizi – Studente e diplomuar në Fakultetin Ekonomik, Drejtimi - Menaxhment dhe Informatikë. Mbaroi studimet Bachelor me rezultate të...read more

Orgesta

Fjolla Peci

Fjolla Peci - mësimdhënëse e ciklit klasor dhe studente në nivelin Master në Pedagogji. Studimet themelore i mbaroi në Fakultetin...read more

Fjolla

Endrit Hajrizaj

Endrit Hajrizaj – student i diplomuar në Fakultetin Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Me të diplomuar, Endriti filloi...read more

Endrit

Almedina Azemi

Almedina Azemi – mësimdhënëse e ciklit fillor dhe studente e shkencave pedagogjike, niveli master. Gjatë viteve të studimit, tri vite...read more

Almedina

Behar Ibishi

Behar Ibishi – ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Universitetin e Mitrovicës, Fakulteti Ekonomik - Drejtimi Menaxhment dhe Informatikë....read more

Behar

Djellza Mustafa

Diellza Mustafa completed her studies at the University of Mitrovica, Faculty of Education, Primary Program, in 2019. Upon graduation, Djellza...read more

20191119 165616

Djellza Mustafa

Diellza Mustafa ka përfunduar studimet në Universitetin e Mitrovices, Fakulteti i Edukimit, Programi Fillor, në vitin 2019. Me të diplomuar,...read more

Djellza

Albulena Uka

Albulena Uka started her studies at the Law Faculty of the University of Mitrovica “Isa Boletini” (UMIB) in 2015. She...read more

Albulena

Argjend Hajra

Argjend Hajra Student of the Faculty of Geosciences, now a very successful engineer in Hydrogeology. Argjend Hajra, who was a...read more

Argjend Hajra

Besim Veliu

Besim Veliu was a student of the Faculty of Geosciences - Mining Department. During his studies he was known as...read more

Besim

Bardh Sylejmani

Bardh Sylejmani - was a distinguished student of the Faculty of Law at the University of Mitrovica “Isa Boletini”, during...read more

Bardh

Gresa Jashari

Gresa Jashari - belongs to the first generation at the University of Mitrovica “Isa Boletini”, respectively at the Faculty of...read more

Gresa Jashari

Hatixhe Gashi

Hatixhe Gashi - was a first generation student of the Faculty of Education at the University of Mitrovica “Isa Boletini”....read more

Hatigje Gashi

Nermin Morina

Nermin Morina - completed her Bachelor studies at the Faculty of Education at the University of Mitrovica “Isa Boletini”, respectively...read more

Nermin

Valdet Ismajli - was a student of the Faculty of Geosciences at the University of Mitrovica “Isa Boletini”, respectively the...read more

Valdet

Florina Thaqi

Florina Thaçi - was a student of the Faculty of Economics, respectively Department of Management and Informatics at the University...read more

Florina Thaçi

Florina Thaqi

Florina Thaçi - ishte studente e Fakultetit Ekonomik, përkatësisht Departamenti Menaxhment dhe Informatikë në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Si...read more

Florina Thaçi

Valdet Ismaili

Valdet Ismajli - ishte student i Fakultetit të Gjeoshkencave në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, përkatësisht Drejtimit të Gjeologjisë në...read more

Valdet

Nermin Morina

Nermin Morina – përfundoi studimet Bachelor në Fakultetin e Edukimit në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, gjegjësisht në programin Parashkollor...read more

Nermin

Hatixhe Gashi

Hatixhe Gashi - ishte studente ne gjeneratën e parë të Fakultetit të Edukimit në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Studimet...read more

Hatigje Gashi

Gresa Jashari

Gresa Jashari - i përket gjeneratës së parë në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, përkatësisht në Fakultetin e Edukimit. Ajo...read more

Gresa Jashari

Bardh Sylejmani

Bardh Sylejmani - ishte student i dalluar i Fakultetit Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, gjatë periudhës 2014- 2018....read more

Bardh

Besim Veliu

Besim Veliu ishte student i Fakultetit të Gjeoshkencave- Drejtimi i Xehetarisë. Gjatë studimeve njihej si një student kurioz dhe i...read more

Besim

Argjend Hajra

Argjend Hajra Studenti i Fakultetit të Gjeoshkencave, tani një inxhinier shumë i suksesshëm në Hidrogjeologji. Argjend Hajra, i cili ishte...read more

Argjend Hajra

Albulena Uka

Albulena Uka, i filloi studimet në Fakultetin Juridik të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), më 2015. Kishte një entuziazëm...read more

Albulena