Fakulteti I Teknologjisë Ushqimore Hap Thirrjen Për Aplikim Për Mobilitet, Në “Nuertingen Geislingen University (HfWU)”, Gjermani

Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore hap thirrjen për aplikim për mobilitet, në “Nuertingen Geislingen University (HfWU)”, Gjermani

Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore hap thirren për aplikim për mobilitet, në "Nuertingen Geislingen University (HfWU)",…

Më shumë
Aktivitet Nga ALUMNI– Shkëmbim I Përvojave Të Mësimdhënies Në Mes Të Studentëve Të Fakultetit Të Edukimit

Aktivitet nga ALUMNI– shkëmbim i përvojave të mësimdhënies në mes të studentëve të Fakultetit të Edukimit

Aktivitet nga ALUMNI– shkëmbim i përvojave të mësimdhënies në mes të studentëve të Fakultetit të…

Më shumë
Mbahet Dita Informuese Për Projektet Dhe Bursat E Programit Erasmus+

Mbahet dita informuese për projektet dhe bursat e programit Erasmus+

Në hapësirat e Universitetit “Isa Boletini” Mitrovicë u mbajt dita informuese për projektet dhe bursat…

Më shumë
51 Studentë Të UIBM Përfitojnë Bursën Elitare Dhe 2 Bursën STEM Nga MASHTI

51 studentë të UIBM përfitojnë bursën elitare dhe 2 bursën STEM nga MASHTI

Studentët e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, falë rezultateve të arritura në procesin mësimor janë…

Më shumë
Ftesë: Ligjëratë Online Për Studentët E Fakultetit Juridik Me Profesorin E Universitetit “JOHANNES KEPLER” Të Linzit (Austri), Assoc. Prof. Dr. Stefan Schumann

Ftesë: Ligjëratë online për studentët e Fakultetit Juridik me profesorin e Universitetit “JOHANNES KEPLER” të Linzit (Austri), Assoc. Prof. Dr. Stefan Schumann

Ftesë: Ligjëratë online për studentët e Fakultetit Juridik të UIBM-së, me profesorin e Universitetit “JOHANNES…

Më shumë
Më 21 Dhjetor 2022, Mbahet Dita Informuese Për Projektet Dhe Bursat E Programit Erasmus+

Më 21 dhjetor 2022, mbahet Dita Informuese për projektet dhe bursat e Programit Erasmus+

Të nderuar mësimdhënës dhe studentë, ftoheni të merrni pjesë në Ditën Informuese që mbahet më…

Më shumë
Ditë Informuese E Programit Erasmus+ Për Institucionet E Arsimit Të Lartë

Ditë Informuese e programit Erasmus+ për Institucionet e Arsimit të Lartë

Zyra Erasmus+ në Kosovë ju fton të merrni pjesë në Ditën Informuese të programit Erasmus+ për Institucionet…

Më shumë
Thirrje Për Aplikim – Young Cell Scheme Raundi XIII, Programi I BE-së Për Bursa Post-diplomike

Thirrje për Aplikim – Young Cell Scheme Raundi XIII, Programi i BE-së për bursa post-diplomike

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Zyra e Kryeministrit të Qeverisë së Kosovës, lajmërojnë…

Më shumë
U Mbajt Sesioni Informues Për Thirrjen Për Bursa (master) Në BE

U mbajt sesioni informues për thirrjen për bursa (master) në BE

Në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) është mbajtur të mërkurën një sesion informues në…

Më shumë
Njoftim – Sesion Informues Për  Bursa (master) Në Shtetet E Bashkimit Evropian Për Vitin Akademik 2022/23

Njoftim – sesion informues për bursa (master) në shtetet e Bashkimit Evropian për vitin akademik 2022/23

Projekti: “Young Cell Scheme”  - raundi XIII, do të hap thirrje për aplikim për bursa…

Më shumë
Marrëveshje Për Shkëmbimin E Mësimdhënësve Dhe Studentëve Me “Leoben University” Në Austri

Marrëveshje për shkëmbimin e mësimdhënësve dhe studentëve me “Leoben University” në Austri

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) do të bashkëpunojë me “Leoben University” në Austri për…

Më shumë
UIBM Nënshkruan Marrëveshje Ndër-institucionale Me Universitetin Teknik Të Rigas, Për Shkëmbim Të Stafit Akademik Dhe Studentëve

UIBM nënshkruan marrëveshje ndër-institucionale me Universitetin Teknik të Rigas, për shkëmbim të stafit akademik dhe studentëve

Me datën 04.11.2022, rektori i UIBMsë nënshkroi marrëveshje ndër-institucionale me Universitetin Teknik të Rigas, në…

Më shumë