Mbahet Dita Informuese Për Projektet Dhe Bursat E Programit Erasmus+

Mbahet dita informuese për projektet dhe bursat e programit Erasmus+

Në hapësirat e Universitetit “Isa Boletini” Mitrovicë u mbajt dita informuese për projektet dhe bursat…

read more
Sesion Informues Për Stafin Akademik: Erasmus+ Mobilities

Sesion informues për stafin akademik: Erasmus+ Mobilities

Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Universitetit "Isa Boletini" Mitrovicë do të mbajë sesion informues për…

read more
Sesion Informues Për Studentë: Erasmus+ Mobilities

Sesion informues për studentë: Erasmus+ Mobilities

Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Universitetit "Isa Boletini" Mitrovicë do të mbajë sesion informues për…

read more
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Mobilitet Të Studenteve Në University Of Eastern Finland Në Kuadër Të Programit Erasmus + Të Komisionit Europian

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të studenteve në University of Eastern Finland në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian

Mobiliteti përfshinë: Shkëmbimin e studenteve (mobilitet me kohëzgjatje 3 Mujore) Dokumentet për aplikim janë: Forma…

read more
Rektori Musaj, Priti Në Takim Drejtuesit E Erasmus+

Rektori Musaj, priti në takim drejtuesit e Erasmus+

Mundësitë që ofron programi Erasmus+ vlerësohen shumë të rëndësishme për Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë…

read more
Sesion Informativ Mbi Programet E Studimit Në Fakultetin E Gjeoshkencave Për Vitin Akademik 22/23

Sesion informativ mbi programet e studimit në Fakultetin e Gjeoshkencave për vitin akademik 22/23

Me sesionin informativ online për programet e studimit në Fakultetin e Gjeoshkencave, u hap vazhda…

read more
Tre Studentë Të FTU-së  do Të Qëndrojnë Një Semestër Në Universitetin “Van Hall Larenstein”

Tre studentë të FTU-së  do të qëndrojnë një semestër në Universitetin “Van Hall Larenstein”

Në kuadër të programit Erasmus+, përkatësisht bashkëpunimit me Universitetin e Shkencave të Aplikuara “Van Hall…

read more
Tre Studentë Të Ekonomikut Përfitojnë Nga Mobiliteti Në Kuadër Të Erasmus+

Tre studentë të Ekonomikut përfitojnë nga mobiliteti në kuadër të Erasmus+

Në kuadër të projektit Erasmus+, tre studentë të Fakultetit Ekonomik në Universitetin “Isa Boletini” në…

read more
ADRESA:
UNIVERSITETI I MITROVICËS - KAMPUSI UNIVERSITAR, OBJEKTI I FAKULTETEVE kati i V - ERASMUS +