Kalendari AkademikShfleto
Kalendari Akademik 2023-2024PDF
Kalendari Akademik 2022-2023PDF
Kalendari Akademik 2021-2022PDF
Kalendari Akademik 2020-2021PDF
Kalendari Akademik 2019-2020PDF
KALENDARI AKADEMIK - AFATET E PROVIMEVE DHE FESTAT (2019-2020)PDF