Universiteti “Isa Boletini”- Mitrovicë Dhe Universiteti Trakya I Bashkohen Marrëveshjes Së Bashkëpunimit Akademik

Universiteti “Isa Boletini”- Mitrovicë dhe Universiteti Trakya i bashkohen marrëveshjes së bashkëpunimit akademik

Me qëllim të promovimit të bashkëpunimit arsimor dhe kulturor në fushën e arsimit, kërkimit shkencor…

read more
Universiteti “Isa Boletini” Në Mitrovicë Nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi Me Salem State University Nga Massachusetts, USA

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Salem State University nga Massachusetts, USA

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë ka lidhur marrëveshje bashkëpunimi me Salem State University, nga Salem,…

read more
Memorandum Bashkëpunimi Me Odën E Hotelerisë Dhe Turizmit Të Republikës Së Kosovës

Memorandum Bashkëpunimi me Odën e Hotelerisë dhe Turizmit të Republikës së Kosovës

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) do të bashkëpunojë me Odën e Hotelerisë dhe Turizmit…

read more
UIBM Dhe Caritasi Zviceran Bashkëpunojnë për projektin TAKE

UIBM dhe Caritasi zviceran bashkëpunojnë për projektin TAKE

Më 27.03.2023, në ambientet e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me…

read more
3 Studente Të UIBM-së Përfitojnë Një Semestër Në Universitetin “Eastern Finland”

3 studente të UIBM-së përfitojnë një semestër në Universitetin “Eastern Finland”

Në kuadër të programit Erasmus+, përkatësisht bashkëpunimit me Universitetin e “Eastern Finland” në Finlandë, tri…

read more
UIBM Bashkëpunon Me Platformen Lexdoks (Legal Data Solutions L.L.C)

UIBM bashkëpunon me Platformen Lexdoks (Legal Data Solutions L.L.C)

Dekani i Fakultetit Juridik në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë Qerimi me Alban Krasniqin përfaqësues…

read more