Fakulteti I Teknologjisë Ushqimore Hap Thirrjen Për Aplikim Për Mobilitet, Në “Nuertingen Geislingen University (HfWU)”, Gjermani

Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore hap thirrjen për aplikim për mobilitet, në “Nuertingen Geislingen University (HfWU)”, Gjermani

Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore hap thirren për aplikim për mobilitet, në "Nuertingen Geislingen University (HfWU)",…

read more
Tre Studentë Të Inxhinierisë Dhe Teknologjisë Ushqimore Përfitojnë Nga Mobiliteti Në Kuadër Të Projekteti Erasmus+ DualAFS

Tre studentë të Inxhinierisë dhe Teknologjisë Ushqimore përfitojnë nga mobiliteti në kuadër të projekteti Erasmus+ DualAFS

Në kuadër të projektit Erasmus+ DualAFS, tre studentë të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore në Universitetin…

read more
Marrëveshje Për Shkëmbimin E Mësimdhënësve Dhe Studentëve Me “Leoben University” Në Austri

Marrëveshje për shkëmbimin e mësimdhënësve dhe studentëve me “Leoben University” në Austri

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) do të bashkëpunojë me “Leoben University” në Austri për…

read more
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Mobilitet Të Stafit Akademik Në Universitetin Teknik Të Rigës Në Kuadër Të Programit Erasmus+

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik në Universitetin Teknik të Rigës në kuadër të programit Erasmus+

  Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik në…

read more
Sesion Informues Për Studentë: Erasmus+ Mobilities

Sesion informues për studentë: Erasmus+ Mobilities

Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Universitetit "Isa Boletini" Mitrovicë do të mbajë sesion informues për…

read more
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Mobilitet Të Studenteve Në University Of Eastern Finland Në Kuadër Të Programit Erasmus + Të Komisionit Europian

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të studenteve në University of Eastern Finland në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian

Mobiliteti përfshinë: Shkëmbimin e studenteve (mobilitet me kohëzgjatje 3 Mujore) Dokumentet për aplikim janë: Forma…

read more
Mundësi Mobiliteti Për Stafin Akademik Dhe Administrativ Në Kuadër Të Programit Erasmus+

Mundësi mobiliteti për stafin akademik dhe administrativ në kuadër të programit Erasmus+

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik dhe stafit…

read more
Fillon Implementimi I Projektit “Strengthening Links Between Academic And Professional Development For Students Of The Faculty Of Economics – UIBM”

Fillon implementimi i projektit “Strengthening links between academic and professional development for students of the Faculty of Economics – UIBM”

Në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë ka filluar implementimi i projektit "Strengthening links between academic…

read more