Akademik Minir Dushi u nderua me titullin “Doctor Honoris Causa” me rastin e 10 vjetorit të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë

06.03.2023

Motivacioni

Kontributi në themelimin dhe ngritjen e institucioneve të arsimit të lartë në Mitrovicë dhe zhvillimin e jetës akademike në Kosovë

 

INTERNATIONAL CONFERENCE ON NEW ACHIEVEMENTS IN SCIENCE, TECHNOLOGY AND ARTS - ICNA-STA (4 th - 5 th May 2023)

X