Aplikimi Online Për Vitin Akademik 2022 Për Bursën KAEF është Hapur! 

Aplikimi online për vitin akademik 2022 për bursën KAEF është hapur! 

Fondi Kosovaro-Amerikan për Edukim (KAEF) ofron 6 bursa të nivelit master në vit për Kosovarë të talentuar, që të studiojnë në universitetet më prestigjioze në SHBA. Programi synon që të fuqizojë udhëheqësit e ardhshëm të…

Lexo më shumë
Universiteti “Isa Boletini” Bashkëorganizator I “Konferencës Së 3-të Ndërkombëtare Të Konkurrencës Globale Dhe Menaxhimit Të Inovacionit” Në Stamboll

Universiteti “Isa Boletini” bashkëorganizator i “Konferencës së 3-të Ndërkombëtare të Konkurrencës Globale dhe Menaxhimit të Inovacionit” në Stamboll

Konferenca e 3-të Ndërkombëtare e Konkurrencës Globale dhe Menaxhimit të Inovacionit do të mbahet më 16-19 Shtator 2021, në Stamboll. UIBM do të jetë bashkëorganizator i kësaj Konference, dhe do të marrë pjesë në cilësin…

Lexo më shumë
 • Komisioni Disiplinor

  Komisioni disiplinor

  1. Prof. Asoc. Dr. Florent Dobroshi, kryetar
  2. Prof. Ass. Dr. Fatos Rexhepi, anëtar
  3. Fjolla Fatifi, anëtar
 • Komisioni i Studimeve

  Komisioni i studimeve

  1. Prof. Asoc. Dr. Mensur Kelmendi, kryetar
  2. Dr. Blerim Baruti, anëtar
  3. Dr. Dilaver Salihu, anëtar
  4. Asoc. Dr. Ismet Mulliqi, anëtar
  5. Asoc. Dr. Sadija Kadriu, anëtar
  6. Asoc. Dr. Mehush Aliu, anëtar
  7. Malësore Pllana, anëtar
  8. Fjolla Latifi, anëtar
  9. Veton Sejdaj, anëtar
 • Komisioni për shqyrtimin...

  Komisionit për shqyrtimin e programit të studimit dhe pranimit të notave gjatë transferit të studentëve nga një program në një program tjetër

      

  1. Asoc. Dr. Mehush Aliu, kryetar
  2. Dr. Blerim Baruti, anëtar
  3. Asoc. Dr. Mensur Kelmendi, anëtar
 • Komisioni për vlerësim

  Komisioni për vlerësimin e cilësisë së mësimit

   

   

  1. Asoc. Dr. Milaim Sadiku, kryetar
  2. Ass. Dr. Besire Cena, anëtar
  3. Asoc. Dr. Aziz Behrami, anëtar
  4. Dr. Nushe Lajçi, anëtarë
  5. Arbër Hyseni, anëtar
 • Komisioni për ankesa

  Komisioni për ankesa

   

  1. Dr. Blerim Baruti, kryetar
  2. Ass. Dr. Flora Ferati, anëtar
  3. Djellza Zejnullahu, anëtar
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria

(5-6 April) University-Industry Collaboration ConferenceUICC
+ +