Rektorja – Universitetit “Isa Boletini”- Mitrovicë

Fjala e rektores: Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UIBM), me 6 fakultetet dhe 23 programet që ka, ofron një mundësi të jashtëzakonshme për të rinjtë që duan të studiojnë dhe të ecin në hap me botën e zhvilluar. Përvoja në shkencat teknike, bën që ky universitet ta shndërrojë Mitrovicën në kryeqendër të shkencës dhe shkencëtarëve të rinj në Kosovë. Drejtimet e reja shoqërore janë një mundësi më tepër për studentët. Ndërsa marrëveshjet për bashkëpunim dhe shkëmbime me universitetet ndërkombëtare kanë hapur një shteg tjetër që mund dhe duhet të shfrytëzohet prej studentëve dhe mësimdhënësve. Puna teorike e kombinuar me punën praktike e bëjnë UMIB-in një pikë referimi për të rinjtë që duan të jenë konkurrent në tregun e punës. Stafi i kualifikuar është garanci për të ardhmen e sigurt.

TAKIMET E REKTORIT
Rektorja Shala Priti Në Takim Drejtuesit E Parlamentit Studentor

Rektorja Shala priti në takim drejtuesit e Parlamentit Studentor

Rektorja e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), prof.asoc.dr. Merita Shala e shoqëruar nga sekretari…

read more
Rektori Musaj Priti Në Takim Drejtuesit E Rinj Të Parlamentit Studentor

Rektori Musaj priti në takim drejtuesit e rinj të Parlamentit Studentor

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), prof.dr. Alush Musaj, ka pritur të mërkurën…

read more
UMIB Bashkëorganizator I “Konferencës Së Tretë Ndërkombëtare Mbi Menaxhimin E Konkurrencës Globale Dhe Inovacionit”

UMIB bashkëorganizator i “Konferencës së Tretë Ndërkombëtare mbi Menaxhimin e Konkurrencës Globale dhe Inovacionit”

Ka filluar "Konferenca e Tretë Ndërkombëtare mbi Menaxhimin e Konkurrencës Globale dhe Inovacionit",  në të…

read more
Rektori Musaj Vlerëson Lartë Kontributin E Akademik. Minir Dushit, Për Zhvillimin E Jetës Akademike Në Mitrovicë

Rektori Musaj vlerëson lartë kontributin e akademik. Minir Dushit, për zhvillimin e jetës akademike në Mitrovicë

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), prof.dr. Alush Musaj ka zhvilluar një takim…

read more