Foto e Ismet Mulliqit

Prof. asoc. dr. Ismet Mulliqi – Prorektor për Buxhet, Financa dhe Infrastrukturë

CV-Edita, English (2)-1

Prof. asoc. dr. Edita Bekteshi – Prorektore për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Projekte

bahtir Hysenii

Prof. ass. dr. Bahtir Hyseni – Prorektor për Hulumtime dhe Kërkime Shkencore