Në Kuadër Të Projektit ResearchCult, Në UIBM Zhvillohet Punëtoria Për Hartimin E Planit Strategjik Kërkimor 2021 – 2025

Në kuadër të Projektit ResearchCult, në UIBM zhvillohet punëtoria për hartimin e Planit Strategjik Kërkimor 2021 – 2025

Në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, në kuadër të projektit ResearchCult, ERASMUS+ me datë 07…

read more
Universiteti I Mitrovicës “Isa Boletini” Merr Pjesë Në Lansimin E Projektit “ResearchCult”

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” merr pjesë në lansimin e projektit “ResearchCult”

Në Ministrinë e Arsimit, Shkencën, Teknologjinë dhe Inovacionin u lansua projekti “Përmirësimi i kulturës së…

read more