Aplikimi Online Për Vitin Akademik 2022 Për Bursën KAEF është Hapur! 

Aplikimi online për vitin akademik 2022 për bursën KAEF është hapur! 

Fondi Kosovaro-Amerikan për Edukim (KAEF) ofron 6 bursa të nivelit master në vit për Kosovarë të talentuar, që të studiojnë në universitetet më prestigjioze në SHBA. Programi synon që të fuqizojë udhëheqësit e ardhshëm të…

Lexo më shumë
Universiteti “Isa Boletini” Bashkëorganizator I “Konferencës Së 3-të Ndërkombëtare Të Konkurrencës Globale Dhe Menaxhimit Të Inovacionit” Në Stamboll

Universiteti “Isa Boletini” bashkëorganizator i “Konferencës së 3-të Ndërkombëtare të Konkurrencës Globale dhe Menaxhimit të Inovacionit” në Stamboll

Konferenca e 3-të Ndërkombëtare e Konkurrencës Globale dhe Menaxhimit të Inovacionit do të mbahet më 16-19 Shtator 2021, në Stamboll. UIBM do të jetë bashkëorganizator i kësaj Konference, dhe do të marrë pjesë në cilësin…

Lexo më shumë
12

Staf Akademik

3

Staf Administrativ

Galeria

(5-6 April) University-Industry Collaboration ConferenceUICC
+ +