NJOFTIME
Shtyhet Deri Më 14 Qershor 2020, Afati Për Dorëzimin E Abstrakteve Për “Konferencën IMGC 2020”

Shtyhet deri më 14 qershor 2020, afati për dorëzimin e abstrakteve për “Konferencën IMGC 2020”

Në kuadër të aktiviteteve për organizimin e “Konferencës së Dytë Ndërkombëtare IMGC 2020”, të enjten…

Lexo më shumë
Hackathon Me Temën” Shpikjet Digjitale Në Shërbim Të Mësimit Të Gjuhëve Të Huaja?”

Hackathon me temën” Shpikjet digjitale në shërbim të mësimit të gjuhëve të huaja?”

Me mbështetjen e Ambasadës se Francës në Kosovë, Aleanca Franceze e Prishtinës dhe Universiteti nga…

Lexo më shumë
Thirrje Për Aplikim: Bursa Të Qeverisë Së Francës 2020

Thirrje për aplikim: bursa të Qeverisë së Francës 2020

Ambasada e Francës në Kosovë ofron bursa për studentët e nivelit Master për vitin akademik…

Lexo më shumë

Ftesë – webinar: “Përgatitja për aplikim për studime postdiplomike dhe punësim”

Të nderuar studentë, ftoheni të merrni pjesë në webinarin me temë: “Përgatitja për aplikim për…

Lexo më shumë
RREGULLORE
 • Anëtarët e Këshillit të Fakultetit të Gjeoshkencave

  ANËTARËT E KËSHILLIT TË FAKULTETIT TË GJEOSHKENCAVE 

  1. Prof Dr. Naser Peci – Dekan
  2. Asoc. Dr. Muharrem Zabeli – Prodekan
  3. Dr. Islam Fejza
  4. Dr. Sylejman Hyseni
  5. Dr. Izet Zeqiri
  6. Dr. Sabri Avdullahi
  7. Dr. Ahmet Tmava
  8. Dr. Gani Maliqi
  9. Dr. Bedri Durmishaj
  10. Dr. Flurije Sheremeti
  11. Dr. Afrim Koliqi
  12. Asoc. Dr Irfan Voca
  13. Asoc. Dr. Nurten Deva
  14. Asoc. Dr. Ali Sadiku
  15. Ascoc. Dr. Rafet Zeqiri
  16. Asoc. Dr. Zarife Bajraktari Gashi
  17. Ass. Dr. Izet Ibrahimi
  18. Ass. Dr. Kemajl Zeqiri
  19. Ass. Dr. Festim Kutllovci
  20. Sc. Gëzim Ibishi – asistent
  21. Arbër Zeqiraj – asistent
  22. Mimoza Kovaçi – asistente
  23. Bastri Zeka – asistent
  24. Ermira Sopa – Sekretare
  25. Enver Habibaj – Administrata
  26. Ekona idrizi – studente
 • Anëtarët e Komisionit të Studimeve të Fakultetit të Gjeoshkencave

  ANËTARËT E KOMISIONIT TË STUDIMEVE TË FAKULTETIT TË GJEOSHKENCAVE   

  1. Asoc. Dr. Muharrem Zabeli, Prodekan – kryetar
  2. Dr. Flurije Sheremeti-Kabashi – anëtare
  3. Asoc. Dr. Zarife Bajraktari-Gashi – anëtare
  4. Ass. Dr. Kemajl Zeqiri – anëtar
  5. Ass. Dr. Festim Kutllovci – anëtar
  6. Sc. Gëzim Ibishi, asistent – anëtar
  7. Arbër Zeqiraj, asistent – anëtar
  8. Festim Gërguri, student – anëtar
  9. Bardha Shabani, student – anëtar
 • Shefat e Departamenteve të Fakultetit Gjeoshkencave

  SHEFAT E DEPARTAMENTEVE TË FAKULTETIT GJEOSHKENCAVE

  Departamenti Gjeologjisë

  Prof. Ass. Dr. Festim Kutllovci

  Departamenti Xehetarisë

  Prof. Ass. Dr. Kemajl Zeqiri

  Departamenti Materiale dhe Metalurgji

  Prof. Asoc. Dr. Zarife Bajraktari-Gashi

 • Koordinatori për Zhvillim Akademik

  Koordinatori për Zhvillim Akademik

  Prof. Dr. Sabri Avdullahi

28

Staf Akademik

6

Administrata

Galeria