Administrata Qendrore e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”

Nr.Emri dhe mbiemriPozitaEmail
1Besim KurtiDrejtor i Zyrës pë Buxhet dhe Financabesim.kurti@umib.net
2Sadete AzemiMenaxhere e Zyrës së Personelitsadete.azemi@umib.net
3Ahmet JashariDrejtor i Zyrës për Informim dhe Komunikim me PublikunInfo@umib.net
4Lulzim BunjakuDrejtor i Zyrës për Teknologji Informativelulzim.bunjaku@umib.net
5Zymber HalitiAdministrator i rrjetitzymber.haliti@umib.net
6Kastriot XhemaDrejtor i Zyrës për Shërbime të Studentëvekastriot.xhema@umib.net
7Elmaze MuharremiUdhëheqëse e Zyrës për Prokurimelmaze.muharremi@umib.net
8Fjolla BerishaZyrtare për Mirëmbajtjen e Web Faqesfjolla.berisha@umib.net
9Dafina AliqiZyrtare Certifikuesedafina.aliqi@umib.net
10Shkëndije HasaniZyrtare për Zotimin e Mjeteve Buxhetoreshkendije.hasani@umib.net
11Albana BrojaZyrtare e Pasurisëalbana.broja@umib.net
12Dorina ÇitakuZyrtare e Lartë e Personelitdorina.citaku@umib.net
13Burim HasaniZyrtar i Lartë për Buxhet dhe Financaburim.hasani@umib.net
14Sadete GërguriZyrtare e Lartë për çështje mësimoresadete.gerguri@umib.net
15Driton PreshevaZyrtar për Infrastrukturë dhe Menaxhim të Objektevedriton.presheva@umib.net
16Ermira SopaDrejtor i zyres per çeshtje akademikeelvis.feka@umib.net
17Alban FazliuZyrtar i lartë për zhvillim të karrierësalban.fazliu@umib.net
18Esma KëpuziZyrtar i lartë i prokurimitesma.kepuzi@umib.net
19Erzen IsufiZyrtar i të hyrave financiareerzen.isufi@umib.net
20Flaoreta SpahiuZyrtare për shpenzimeflaoreta.spahiu@umib.net
21Valentina BajramiZyrtare për shërbime studentorevalentina.bajrami@umib.net
22Ermira AliqiZyrtare administrativeermira.aliqi@umib.net
23Bardhyl MiftariZyrtar i teknologjisë informativebardhyl.miftari@umib.net
24Raif VeliuZyrtar i depos
25Petrit SalihuVozites
26Selvije SalihuPunëtore në byfe