Organizohet Moduli I Parë I Trajnimit Për Studentët “Edukimi Mediatik”

Organizohet moduli i parë i trajnimit për studentët “Edukimi mediatik”

Në ambientet e Universitetit "Isa Boletini" në Mitrovicë, në kuadër të bashkëpunimit me Misionin e…

read more
Heras+ Organizoi Punëtori Dy Ditore Për Stafin Akademik Të UIBM-së Në Lidhje Me Menaxhimin E Cilkit Të Projektit

Heras+ organizoi punëtori dy ditore për stafin akademik të UIBM-së në lidhje me Menaxhimin e Cilkit të Projektit

Projekti Heras Plus mundësoi një punëtori dyditore të përshtatur për Menaxhimin e Ciklit të Projektit…

read more
U Mbajt Sesioni Informues Për Trajnimet IT Essentials Dhe Soft Skills

U mbajt sesioni informues për trajnimet IT Essentials dhe Soft Skills

Në kuadër të përgatitjeve për fillimin e trajnimeve IT Essentials dhe Soft Skills, Prishtina REA…

read more
Filluan Trajnimet E Organizuara Nga QZHK-ja Për Letër Motivuese Dhe CV

Filluan trajnimet e organizuara nga QZHK-ja për Letër Motivuese dhe CV

Kanë filluar të enjten trajnimet për studentë të organizuara nga Qendra për Zhvillim të Karrierës …

read more
QZHK-ja Organizon Trajnime Për Letër Motivuese Dhe CV

QZHK-ja organizon trajnime për Letër Motivuese dhe CV

Qendra për Zhvillim të Karrierës  (QZK) në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), duke filluar…

read more
Takim Pune Ndërmjet Përfaqësueseve Të Universitetit Të Mitrovicës “Isa Boletini” Dhe Shefes Së Qendrës Për Përsosmëri Në Mësimdhënie -UP

Takim pune ndërmjet përfaqësueseve të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” dhe Shefes së Qendrës për Përsosmëri në Mësimdhënie -UP

Sot është zhvilluar një takim online ndërmjet Prorektores për mësimdhënie, çështje të studentëve dhe zhvillim…

read more
FTU-ja Bashkëpunon Me Iniciativën Për Zhvillimin E Bujqësisë Së  Kosovës

FTU-ja bashkëpunon me Iniciativën për Zhvillimin e Bujqësisë së  Kosovës

Drejtuesit e Iniciativës për Zhvillimin e Bujqësisë së  Kosovës (IADK) dhe Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore…

read more
Qendra E Karrierës Në UEJL Mbështet QZHK Në UMIB

Qendra e Karrierës në UEJL mbështet QZHK në UMIB

Qendra për Zhvillim të Karrierës (QZHK) në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) do të…

read more
  • 1
  • 2