QATEK –  Zhvillohet Punëtoria Mbi Menaxhimin Dhe Udhëheqjen E Praktikave Të Cilësisë Në Nivel Programi

QATEK – Zhvillohet punëtoria mbi menaxhimin dhe udhëheqjen e praktikave të cilësisë në nivel programi

Më 15 dhe 16 maj, projekti QATEK organizoi punëtorinë për menaxhimin dhe udhëheqjen e praktikave…

read more
U Mbajt Simpoziumi  Praktika Pedagogjike Në Programet E Përgatitjes Së Mësimdhënësve: Sfida Dhe Perspektiva Në Kuadër Të Projektit QATEK

U mbajt simpoziumi Praktika pedagogjike në programet e përgatitjes së mësimdhënësve: Sfida dhe Perspektiva në kuadër të projektit QATEK

Në ambientet e fakultetit të Edukimit, është zhvilluar simpoziumi për praktikën pedagogjike si komponentë tejet…

read more
Organizohet Simpoziumi “Praktika Pedagogjike Në Programet E Përgatitjes Së Mësimdhënësve: Sfida Dhe Perspektiva”

Organizohet simpoziumi “Praktika pedagogjike në programet e përgatitjes së mësimdhënësve: Sfida dhe Perspektiva”

Në kuadër të projektit të Erasmus+, QATEK "Towards quality oriented initial teacher education in Kosovo", …

read more
Takimi I Radhës I Koordinatorëve Të Projektit QATEK

Takimi i radhës i koordinatorëve të projektit QATEK

Koordinatorët e universiteteve vendore, partnere në projektin ERASMUS+ QATEK - Quality Oriented Teacher Education in…

read more
Zhvillohet Simpoziumi: “Zhvillimi I Mësimdhënësve Të Rinj: Sfidat Dhe E Ardhmja”

Zhvillohet simpoziumi: “Zhvillimi i mësimdhënësve të rinj: Sfidat dhe e ardhmja”

Në 25 Tetor, në ambientet e fakultetit të Edukimit të Universitetit të Prishtinës, u zhvillua…

read more
Heras+ Organizoi Punëtori Dy Ditore Për Stafin Akademik Të UIBM-së Në Lidhje Me Menaxhimin E Cilkit Të Projektit

Heras+ organizoi punëtori dy ditore për stafin akademik të UIBM-së në lidhje me Menaxhimin e Cilkit të Projektit

Projekti Heras Plus mundësoi një punëtori dyditore të përshtatur për Menaxhimin e Ciklit të Projektit…

read more