Rektori Musaj, I Shoqëruar Nga Prorektorët Dhe Kryetarja E Parlamentit Studentor, Ka Vizituar Njësitë Akademike

Rektori Musaj, i shoqëruar nga prorektorët dhe kryetarja e Parlamentit Studentor, ka vizituar njësitë akademike

Me rastin e fillimit të vitit akademik 2022/23, rektori i…

Lexo më shumë
Njoftim Lidhur Me Konkursin Për Angazhim Të Bashkëpunëtorëve Të Jashtëm Të Datës 14.09.2022- FIMK

Njoftim lidhur me konkursin për angazhim të bashkëpunëtorëve të jashtëm të datës 14.09.2022- FIMK

Raportet e komisioneve vlerësuese për angazhim të bashkëpunëtorëve të jashtëm…

Lexo më shumë
Njoftim Lidhur Me Afatin E Tetorit- FIMK

Njoftim lidhur me afatin e Tetorit- FIMK

Bashkangjitur gjeni njoftimin për organizimin e afatit të Tetorit: Njoftim

Lexo më shumë
Njoftim Për Ndërrim Të Planprogramit Të Studimeve- FIMK

Njoftim për ndërrim të planprogramit të studimeve- FIMK

Gjeni te bashkangjitur njoftimin per publikim per afatin per ndrrim…

Lexo më shumë

VENDIME

LABORATORE

21

Staf Akademik

14

Administrata

Galeria

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X