Përbërja e Senatit

 

Emri dhe Mbiemri i Anëtarëve të Senatit

Prof.asoc.dr. Merita Shala Rektore
Prof.asoc.dr. Qazim Tmava Dekan FE
Prof.asoc.dr. Islam Qerimi Dekan FJ
Prof. asoc. dr. Mensur Kelmendi Dekan FTU
 Prof. asoc.dr. Faton Merovci Dekan FIMK
Prof.dr Gani Maliqi-FGJ PROF.DR NE FAKULTETIN E GJEOSHKENCAVE
Prof.ass.dr. Samire Bllaca Dekane Fedu
Prof.asoc.dr. Festim Kutllovci Dekan FGJ
Prof. dr. Aziz Behrami FTU
Ass. Milaim Mehmeti FE
Ass. Ylli Hashani Fedu
Ass. Arbëri Krasniqi FIMK
Prof.ass.dr. Mimoza Aliu FJ
Prof.asoc.dr. Nazmi Hasi FGJ
Alban Fazliu Administrat
Valton Ujkani PS
Elmedina Kurti PS
Avdyl Beqiri Ex officio

 

Anëtarët e Komisionit Qëndror të Studimeve

  • Merita Shala, prorektore-kryetare e Komisionit
  • Ismet Mulliqi, profesor- anëtar
  • Sabri Avdullahi, profesor-anëtar
  • Avdi Salihu, profesor-anëtar
  • Arta Dauti, profesoreshë -anëtare
  • Besart Hajrizi, asistent -anëtar
  • Albana Sadiku, asistente- anëtare
  • Bleona Halili, studente-anëtare
  • Arbër Zeqiri, studente-anëtare

Vendim per emërimin e Komisionit të Studimeve të Senatit

Anëtarët e Këshillit Botues

 

Këshillit Botues ka këtë përbërje:
1. Prof. dr. Behxhet Shala, prorektor,
2. Prof. ass. dr. Kemajl Zeqiri, anëtar FGJ,
3. Prof. ass. dr. Mehush Aliu, anëtar FTU,
4. Prof. ass. dr. Islam Qerimi, anëtar FJ,
5. Prof. ass. dr. Saranda Kika-Bahtiri, anëtar FEdu,
6. Prof. ass. dr. Qazim Tmava, anëtar FEko.

Vendim për emërimin e Këshillit Botues