Dekani Dhe Prodekani I FIMK-ut Po Marrin Pjesë Në Takimin Final Rreth Projektit ITEM Në Czech Technical University

Dekani dhe prodekani i FIMK-ut po marrin pjesë në takimin final rreth projektit iTEM në Czech Technical University

Dekani i Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike Prof. Asoc. Dr Faton Merovci së bashku…

read more

Advisory monitoring visit to the Erasmus+ Project – Innovative Teaching Education in Mathematics

In the context of continuous monitoring of the Erasmus+ programme the Education, Audiovisual and Culture…

read more
UMIB Përfaqësohet Në “Innovative Teaching Education In Mathematics” (iTEM)

UMIB përfaqësohet në “Innovative Teaching Education in Mathematics” (iTEM)

Tre përfaqësues të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), po marrin pjesë në punëtorinë e…

read more
Innovative Teaching Education In Mathematics -ITEM

Innovative Teaching Education in Mathematics -ITEM

The Erasmus Plus Capacity Building Project for Higher Education entitled Innovative Teaching Education in Mathematics - iTEM kick-off meeting took place in the Department of Electronic Engineering of Technological Educational Institute of Crete, on the 14th and 15th of February 2019, in Chania, Crete.
read more

Universiteti “Isa Boletini”, përfiton projekt nga BE-ja për zhvillimin profesional të mësimdhënësve në fushën e matematikës

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”( UMIB), është përfitues i projektit “Innovative Teaching Education in Mathematics”, nga…

read more