QUADIC –  Zhvillohet Takimi Për Shpërndarjen E Të  Arriturave Të Projektit

QUADIC – Zhvillohet takimi për shpërndarjen e të arriturave të projektit

Më 9-13 Maj 2023, është zhvilluar në Universitetin e Shkodrës Luigj Gurakuqi, takimi i partnerëve…

read more
Projekti QUADIC  Organizon Ngjarjen  E Shpërndarjes Së Rezultateve Të Arritura

Projekti QUADIC organizon ngjarjen e shpërndarjes së rezultateve të arritura

Rektori i Universitetit  Prof.dr. Alush Musaj, ka marrë pjesë të premten në ngjarjen e organizuar…

read more
U Mbajt Mbledhja E Quality Bord Në Kuadër Të Projektit ERASMUS+ QUADIC

U mbajt mbledhja e Quality Bord në kuadër të projektit ERASMUS+ QUADIC

Në datat 30-31 mars, në UFAGJ është zhvilluar mbledhja e Quality Board në kuadër të…

read more
Në UIBM Mbahet Punëtoria Për Qasjet E Reja Ndaj Ndërkombëtarizimit Dhe Implikimet E Tyre Në Strategjitë E Universiteteve- QUADIC

Në UIBM mbahet punëtoria për qasjet e reja ndaj ndërkombëtarizimit dhe implikimet e tyre në strategjitë e universiteteve- QUADIC

Në Universitetin "Isa Boletini" Mitrovicë është mbajtur punëtoria për qasjet e reja ndaj ndërkombëtarizimit dhe…

read more
Projekti QUADIC: Përvojat E BE-së Mbi Strukturat Dhe Proceset E IC/PM – Shembujt E Praktikave Më Të Mira

Projekti QUADIC: Përvojat e BE-së mbi strukturat dhe proceset e IC/PM – shembujt e praktikave më të mira

Stafi i UIBM mori pjesë në projektin për ndërtimin e kapaciteteve QUADIC (Quality Development of…

read more
QUADIC- Zhvillimi Cilësor I Bashkëpunimit Ndërkombëtar Dhe Menaxhimit Të Projektit: Vizitë Studimore Në Nice, Université Côte D’Azur

QUADIC- Zhvillimi cilësor i bashkëpunimit ndërkombëtar dhe menaxhimit të projektit: Vizitë studimore në Nice, Université Côte d’Azur

Stafi i UIBM u angazhua në projektin QUADIC për një vizitë studimore në Nice, Francë.…

read more
Rektori Musaj Po Merr Pjesë Në Punëtorinë Për “Ndërtimin E Bashkëpunimit Rajonal Në Arsimin E Lartë”, Që Po Mbahet Në Sofje

Rektori Musaj po merr pjesë në punëtorinë për “Ndërtimin e bashkëpunimit rajonal në arsimin e lartë”, që po mbahet në Sofje

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, prof.dr. Alush Musaj, po merr pjesë në punëtorinë…

read more
4 Hapa Drejt Një Strategjie Të Marrëdhënieve Ndërkombëtare – Projekti QUADIC

4 hapa drejt një strategjie të marrëdhënieve ndërkombëtare – projekti QUADIC

Stafi i UIBM mori pjesë në seminarin 2 ditor të zhvilluar në Perugia të Italisë,…

read more
  • 1
  • 2