Rektori Musaj

Urimi i rektorit, prof.dr. Alush Musaj, për Kurban Bajram

I nderuari kryesues dhe ju të nderuar anëtarë të Këshillit Drejtues

Të nderuar prorektorë, dekanë, prodekanë, mësimdhënës, drejtues dhe zyrtarë administrativ

Të  dashur studentë të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë

Të nderuar qytetarë të besimit islam në Kosovë

Më lejoni që në emrin tim personal dhe në emër të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë t‘ju uroj Kurban Bajramin. Mesazhi i kësaj feste për solidaritet me njëri-tjetrin le të jetë moto e jetës sonë të përditshme. Le të jetë frymëzim për punët dhe obligimet tona për të  përmirësuar mirëqenien tonë, të familjeve tona dhe të shoqërisë sonë në përgjithësi. Qofshi me shëndet dhe gjithë të mirat!

 

Me respekt

Rektori

Prof.dr. Alush Musaj