Rezulatet nga lënda Ekonomia e Kosovës dhe BE-së

Bashkangjitur gjeni rezulatet nga lënda Ekonomia e Kosovës dhe BE-së: Rezultatet

read more

Rezultatet nga lenda: Statistika Biznesore

Bashkangjitur gjeni rezultatet nga lenda Statistika Biznesore> Rezultatet

read more
Orari I Provimeve Për Afatin E Qershorit- Fakulteti Ekonomik

Orari i provimeve për afatin e Qershorit- Fakulteti Ekonomik

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e Qershorit- F.Ekonomik: Orari

read more
Njoftim Lidhur Me Afatin E Qershorit

Njoftim lidhur me afatin e Qershorit

Afati i Qershorit per paraqitjen e provimeve, fillon me date 19 Maj 2022 -  31 Maj 2022.  Datat…

read more
  • 1
  • 2

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X