NJOFTIME

Të martën (28 Nëntor 2017) – ditë pushimi për nder të Ditës së Flamurit

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrata e Universitetit "Isa Boletini" në Mitrovicë se për nder…

Lexo më shumë

Provimet e afatit të nëntorit për absolvent mbahen më 30.11.2017

  Njoftohen studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave se provimet e afatit të Nëntorit për absolvent …

Lexo më shumë

Absolventët mund t’i paraqesin provimet prej 14-19 nëntor

Njoftohen studentët –absolventë të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, se mund t’i paraqesin provimet prej…

Lexo më shumë

Njoftim për lirim nga pagesa

Këtu mund ta gjeni njoftimin për vendimin e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", (8.11.2017), rreth lirimit nga pagesa për studentët, nga familjet e të cilëve ka më shumë se një student në UMIB.
Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria