NJOFTIME

Vendim për lirim nga pagesa e semestrit

Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit të studentëve të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, në mbledhjen e mbajtur më 23.12.2015 mori vendim për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2015/2016 këta studentë të Fakultetit të Gjeoshkencave.
Lexo më shumë

Afati i nëntorit për absolvent

Njoftohen studentët dhe profesorët e Fakultetit të Gjeoshkencave se paraqitja e provimeve për afatin e…

Lexo më shumë

Konkursi për lirim nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” për vitin akademik 2015/2016

Njoftim për lirim nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" për vitin akademik 2015-2016
Lexo më shumë

Profesori Olav Eklund nga Finlanda mban ligjëratë në amfiteatrin A1

Lajmërohen stafi akademik dhe studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave se në kuadër të bashkëpunimit në…

Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria

error

Follow us :)