NJOFTIME

Orari i provimeve për afatin e Janarit

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e Janarit në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike. Informatikë Inxhinierike

Lexo më shumë

Orari i provimeve për afatin e Janarit 2020

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e Janarit: Makineri Prodhuese Inxhineri Ekonomike Studimet Master- Teknologjia Prodhuese

Lexo më shumë

Njoftim për hapjen e SMU-së

Njoftohen studentët e UMIB-it që SMU është i hapur nga sot deri më datën 17.01.2020 për paraqitje të provimeve.

Lexo më shumë

Në kuadër të Klubit të Programimit në FIMK u mbajt punëtoria “UI and Coding”

Studentët e Departamentit Informatikë Inxhinierike në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike (FMIK), patën mundësi të njoftohen dhe të mësojnë më shumë për rëndësinë dhe zhvillimin e avancuar të ndërfaqes së përdoruesit (UI) përmes HTML…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

12

Staf Administrativ

Galeria