NJOFTIME

Konkursi për lirim nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” për vitin akademik 2015/2016

Njoftim për lirim nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" për vitin akademik 2015-2016
Lexo më shumë

Afati i provimeve dhjetor për absolventë

Lajmërohen studentët e F.I.M.K-ut  , se lejohet afati i dhjetorit për apsolventë.  Studentët kanë të drejtë të hyjnë në një provim. Paraqitja e provimit bëhet prej datës: 1/12/2015 deri më 7/12/2015 Provimi do të mbahet…

Lexo më shumë

Orari i mësimit për semestrin dimëror 2015/16, Informatikë Inxhinierike

Orari i mësimit për semestrin dimëror 2015/16, Informatikë Inxhinierike në nivelin Bachelor dhe Master
Lexo më shumë

Orari i mësimit për semestrin dimëror 2015/16, Makineri

Orari i mësimit për semsetrin dimëror, viti akademik 2015/1
Lexo më shumë
21

Staf Akademik

12

Staf Administrativ

Galeria

error

Follow us :)