Njoftim Afati I Prillit 2024 – Fakulteti I Teknologjisë Ushqimore

Njoftim Afati i prillit 2024 – Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore

Njoftimi

read more
Orari I Provimeve Për Afatin E Shkurtit 2024 Në FTU

Orari i provimeve për afatin e shkurtit 2024 në FTU

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e shkurtit 2024 në FTU! Orari!

read more

Orari i semestrit dimëror- FTU

Bashkangjitur gjeni orarin e semestrit dimëror- Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore Orari

read more
Njoftim  – Afati I Provimeve Të Tetorit 2023 Në FTU

Njoftim – afati i provimeve të tetorit 2023 në FTU

Afati i provimeve të tetorit 2023, do të mbahet më 19.10.2023 (e enjte) dhe 21.10.2023…

read more