DCIM.00 00 23 13.Still003

Ftesë – E ardhmja e Intelegjencës Artificiale në Arsmin e Lartë

Ftoheni të merrni pjesë në eventin e organizuar nga Zyra Erasmus+ dhe Ekspertët për Reforma në Arsimin e Lartë me temën “E ardhmja e Intelegjencës Artificiale në Arsmin e Lartë”. Eventi mbahet në Universitetin Isa Boletini Mitrovicë, me datë 21 Shtator 2023 duke filluar nga ora 10:00. Me këtë rast do të keni mundësi të ndiqni prezentimin e Prof. Dr. Blerim Rexha “Sfidat e përdorimit të AI në arsimin e lartë dhe hulumtime shkencore”, si dhe të jeni pjesë e diskutimit të hapur.

Agjenda: