DJI 002311

Ftesë: Trajnim për punim seminarik dhe punim diplome

Ftohen studentët e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë që marrin pjesë në trajnimin e organizuar nga Qendra për Zhvillim të Karrierës (QZHK)  për punim seminarik dhe punim diplome që mbahet nga prof.dr. Esat Dërguti. Trajnimi organizohet të mërkurën (15 maj 2024) në sallën 202 (Fakulteti Ekonomik) dhe fillon në ora 12:00. Jeni të mirëseardhur!