Nenshkrimi I Marreveshjes Me Caritas Kosova

IECM organizon trajnime për shkathtësi të buta

Qendra për Inovacion dhe Ndërmarrësi (IECM) në kuadër të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), prej të martës ka nisur trajnimin e të rinjve për shkathtësi të buta. Drejtori i IECM, Besart Hajrizi, tha se për këtë qëllim është nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me drejtuesit e “Caritas Kosova”.

Sipas tij, trajnimet kanë të bëjnë me përpilimin e CV, përpilimin e letrës motivuese, komunikimin e deri te aplikimi për punë. Ndryshe po në bashkëpunim me “Caritas Kosova”, ka organizuar edhe trajnime për menaxhim biznesi.

Drejtori Hajrizi, falënderoi drejtuesit e “Caritas Kosova” për besimin dhe mbështetjen e vazhdueshme.

Për të aplikuar klikoni në linkun:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2432430233687546&id=2264515253812379