Lista e studentëve që kanë përfituar bursat

Këtu mund ta gjeni listën e studentëve të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore që kanë përfituar bursat dhe atyre që kanë përfituar.

Kliko këtu: Vendimet per Bursa-Fakulteti i Teknologjise Ushqimore

Kliko këtu: Lista e atyre qe nuk kane perfituar