IMG 3137 (1)

Mbahet takimi i rradhës së Këshillit Organizativ të Konferencës së Dytë Ndërkombëtare Multidiciplinare IMGC 2020

Në vazhdimësinë e organizmit të Konferencës së Dytë Ndërkombëtare Multidiciplinare “Gjeoshkencat dhe zhvillimi i qëndrueshëm” IMGC 2020, sot në Fakultetin e Gjeoshkences u mbajt takimi i rradhës së Këshillit Organizativ.

Në këtë takim u kryesisht u bisedua për përmbylljen me sukses të afatit të dorëzimit të punimeve dhe u bisedua mbi modalitetet  e mbajtes së konferencës.