Njoftim

Të nderuar Studentë,

Në bashkëpunim me Parlamentin Studentor,  me qëllimin e plotësimit të kërkesave tuaja dhe kushteve optimale  për zhvillimin e provimeve, ju njoftojme se shtyhet afati për paraqitjen e provimeve të afatit të Prillit.

Paraqitja e provimeve për afatin e Prillit është:  25 – 29 Maj 2020

Afati për zhvillimin e provimeve është:  2-9 Qershor 2020

Të gjithë studentët duhet të bëjnë  paraqitjen e provimeve të Prillit sipas afatit të lartëcekur.

Ju urojmë suksese në provime dhe shëndet të mirë!