Njoftim lidhur me regjistrimin dhe fotografimin e studentëve në nivelin Master

Njoftohen studentët e pranuar në nivelin e studimeve Master, që regjistrimi dhe fotografimi bëhet me 19 dhe 20 Nëntor, nga ora 09:00-15:00 në Rektorat.