Njoftim – për nder të Ditës së Pavarësisë së Kosovës, të hënën (17 shkurt 2020), është ditë pushimi

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe stafi administrativ i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” se për nder të 17 Shkurtit – Ditës së Pavarësisë së Kosovës, të hënën (17 shkurt 2020), është ditë pushimi.