StemaGold

Njoftim – Rezultatet përfundimtare dhe vendimet për pozitat në administratën e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë

Këtu mund të gjeni rezultatet përfundimtare dhe vendimet për pozitat në administratën e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, në bazë të konkursit të shpallur më 14.11.2022.

  1. Sekretar i Njësisë Akademike – F.Edukimit

 

  1. Zyrtar për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Kërkime Shkencore

 

  1. Zyrtar i Lartë për Programe dhe Projekte

 

  1. Zyrtar i Lartë për Sigurim të Cilësisë

 

  1. Zyrtar i Lartë Ligjor

 

  1. Zyrtar Ligjor 2

 

  1. Zyrtar për Arkiv 2

 

  1. Zyrtar Teknik i Kontrollit dhe Mirëmbajtjes së Objekteve