Cover

Njoftim – Tyezë e rrumbullakët ku do të diskutohet për nevojat e tregut të punës që ndikojnë në fuqizimin e lidhjes midis zhvillimit akademik dhe profesional për studentët e Fakultetit Ekonomik

Të enjten (17 nëntor 2022), në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, mbahet tryeza e rrumbullakët ku do të diskutohet për nevojat e tregut të punës që ndikojnë në fuqizimin e lidhjes midis zhvillimit akademik dhe profesional për studentët e Fakultetit Ekonomik. Tryeza mbahet ë sallën 308 dhe fillon në ora 11:00.