Universiteti I Mitrovicës “Isa Boletini” Vazhdon Të Jetë Partner Në Projekte Të Cilat Shpiejnë Drejt Ndërkombëtarizimit Të Tij

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” vazhdon të jetë partner në projekte të cilat shpiejnë drejt Ndërkombëtarizimit të tij

Në kuadër të projektit QUADIC – Quality development of International Cooperation and Project Management nga…

read more
Universiteti I Mitrovicës “Isa Boletini” Merr Pjesë Në Lansimin E Projektit “ResearchCult”

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” merr pjesë në lansimin e projektit “ResearchCult”

Në Ministrinë e Arsimit, Shkencën, Teknologjinë dhe Inovacionin u lansua projekti “Përmirësimi i kulturës së…

read more
Filloi Impelmentimi I Projektit QUADIC

Filloi impelmentimi i projektit QUADIC

Prorektori, Behxhet Shala, ka përfaqësuar Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), në ceremoninë hapëse për…

read more
Dy Studentë Holandezë Prezantuan Hulumtimin Për Ujërat E  Shkarkuara Nga Industria E Qumështit

Dy studentë holandezë prezantuan hulumtimin për ujërat e shkarkuara nga industria e qumështit

Në kuadër të programit Erasmus+, studentët holandezë, Jelner de Jong dhe Johannes Kingma, kanë prezantuar…

read more
(5-6 April) University-Industry Collaboration ConferenceUICC
+ +