72881837 2560660210690752 851717269204500480 N

Punëtori e përgjithshme pa pagesë për TOEFL PREP – Program intensiv – DHJETOR 2023 – Program Hibrid [sesione virtuale dhe personalisht]

Punëtori e përgjithshme pa pagesë për TOEFL PREP – Program intensiv – DHJETOR 2023 – Program Hibrid [sesione virtuale dhe personalisht] – për studentë universitarë nga e gjithë Kosova

Programi ofrohet FALAS! Megjithatë, pjesëmarrësit janë të lutur të paguajnë 45 EURO për Librin e Përgatitjes së Studentëve TOEFL iBT që do të porositet dhe përdoret posaçërisht për seminarin. Pjesëmarrësit që kanë ndjekur punëtoritë e mëparshme përgatitore falas nuk kanë të drejtë të aplikojnë.

Ky është një program hibrid – me seanca virtuale përmes Google for Education/Google Meet dhe sesion personal në Qendrën Këshilluese Amerikane në Prishtinë – Fakulteti i Edukimit, Universiteti i Prishtinës – për Simulimet e Testit TOEFL iBT! Programi do të zbatohet gjatë dhjetorit 2023

E̲n̲g̲l̲i̲s̲h̲ ̲D̲i̲a̲g̲n̲o̲s̲t̲i̲c̲,̲ ̲V̲i̲r̲t̲u̲a̲l̲ ̲T̲e̲st ̲ ̲o̲r̲g̲a̲n̲i̲z̲e̲d̲ ̲o̲n̲: 17 NËNTOR 2023 – nga ora 17:00

Afati i fundit për Regjistrim: 15 NËNTOR 2023

Pasi të plotësoni formularin e regjistrimit, ju lutemi kontrolloni emailin tuaj [junk/spam] për konfirmim – Ftesa e Google Meet për Testin Virtual të Anglishtes!

Ju lutemi vini re se numri i pjesëmarrësve në këtë program është shumë i kufizuar. Ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj, paraprakisht!

Linku i aplikimit:
CONTACT INFO:

American Advising Center
Faculty of Education, University of Prishtina
Tel: +383 44 56 70 80
Email: [email protected]